Kenkomayo Udon Carbonara

Made with Love

Udon Carbonara

Bahan – bahan

  • Udon 150g
  • Air 10g
  • White sauce 50g
  • Paprika hijau 25g
  • Cheese sauce 10g
  • Beef bacon 20g
  • Peterseli
  • Ontama 1pc

Cara membuat

1. Rebus mie udon dengan air panas

2. Secara terpisah, campurkan 10g air panas dengan saus putih, lalu aduk rata

3. Tumis smoked beef bacon sebentar, lalu tambahkan saus putih yang dicampur dengan udon, lalu campur semua bahan

4. Tata piring ke piring yang telah ditentukan, lalu buka ontama di atas piring

5. Untuk sentuhan akhir, tuangkan sedikit saus keju ke seluruh piring dengan pola zig-zag

6. Udon carbonara siap disajikan

Produk yang digunakan

White sauce

Cheese sauce

Ontama

Made with Love

Udon Carbonara

Ingredients

  • Udon 150g
  • Water 10g
  • White sauce 50g
  • Green bell pepper 25g
  • Cheese sauce 10g
  • Beef bacon 20g
  • Parsley
  • Ontama 1pc

How to make

1. Boil udon noodle with hot water

2. Separately, mix 10g of hot water with white sauce, then mix it well

3. Stir-fry smoked beef bacon lightly, then add the white sauce mix following with the udon, then mix all the ingredients

4. Arrange the dish to the designated plate, then crack the ontama open on top of the dish

5. For finishing touch, pour some cheese sauce all-over the dish using zig-zag pattern

6. Udon carbonara is ready to be served

Product used

White sauce

Cheese sauce

Ontama