Creamy Croquet

Made with Love

Creamy Croquet

Bahan – bahan

  • White sauce 500g
  • Jagung 50g
  • Tepung
  • Telur utuh cair
  • Remah roti

Cara membuat

1. Cairkan saus putih terlebih dahulu, lalu campurkan dengan jagung. Campur juga dengan tepung untuk mengontrol viskositas

2. Cetakan langkah no.1 lalu lumuri dengan tepung terigu, telur utuh cair, lalu tepung roti

3. Cepat bekukan adonan, lalu isi, lalu bekukan kembali

4. Goreng adonan dengan suhu 180℃ selagi masih beku

Produk yang digunakan

Made with Love

Creamy Croquet

Ingredients

  • White sauce 500g
  • Corn 50g
  • Flour
  • Liquid whole egg
  • Bread crumbs

How to make

1. Thaw white sauce beforehand, then mix it with corn. Mix it also with flour to control the viscosity

2. Mold step no.1 then coat it with flour, liquid whole egg, then bread crumbs

3. Quick-freeze the dough, then fill it, then freeze it again

4. Fry the dough at 180℃ while it’s still frozen

Product used